Våra katter                                                 ** VALLE **
                                                                              *2003 April.
          
Valle kom till oss som 1,5 åring, han är en omplaceringskatt. Hans matte hade ingen möjlighet att ha kvar honom och vi hade precis mistat Prickens kompis så min storebror förmedlade detta. Gissa om att han var chockad när han kom hit, rena vildmarken för honom som bott på ett litet betonggetto i Bollnäs.. Han stormtrivdes iaf och vägrade nästan lämna skogen dom första veckorna, endast bästa burkmaten kunde locka bort honom ett tag. Han är en väldans kelig kille OM han får bestämma när själv och då stångas han riktigt, annars går han resolut undan. Han o Pricken har blivit som lång o lerhalm, dom fångar råttor o fåglar åt varandra, Han är inte gärna inne då känner han sig obekväm. Vilket passar perfekt här där dom mest bor i stallet.
Han är en så kallad "Skepparkatt" med sju tår fram o sex tår bak.. Så klättra i träd är inga problem =o) Hans vikt är runt 4-5 kg.
     
                                      ** SITA/MISSAN **
                                                                  *2009 Juli - aug 2014.
          
Sita som hon heter enligt mig, eller Missan enligt Wilma, hämtade vi som kattunge när hon var 11 veckor. Jag hittade en lapp på ridklubben över kattungar och Pricken börjar ju bli lite till åren, vill inte att Valle blir själv OM det blir nå akut.Så jag ringde, vi åkte dit o skulle kolla för dom hade en hane kvar..Men jag såg ju henne och precis den färgen med vitt ville jag ha...
Så efter lite velande bestämde jag mig för en hona ändå, Sita är en bestämd dam som satte pojkarna på plats ganska omgående till deras förtret.
Marko var Mycket emot det, men han åker ju bort o jobbar under veckorna...;o) och Sita hade aldrig varit innomhus så det blir ju en perfekt stallkatt. Så ungarna o jag fixade ordning i selkammaren sen jag pussat Marko hejdå, sen hämtade vi henne. *asg* Klart barnen ska ha haft en kattunge .Så när han sen kom hem och hade sett henne i tre minuter så smälte han , det visste jag ju! Hon är en ganska självständig madam som kommer om hon vill men har man tagit henne så kelas hon gärna. Hon brukar följa mig på mina "rundor",när jag gör kväller med alla djur mm.
Nu har hon lyckats smita undan P-pillret med så nu har hon blivit mamma till två supersöta killar! 
Sita valde jag att ta bort sommaren 2014 iom att hon var mer och mer borta o enbart jag kunde få tag i henne så när hennes dotter Mimmi blev dålig så då fick båda vandra vidare.
             
 
     
                                                             
                                                              ** Pricken II **    
 
                                                                      *2011,ca 1 Juni.
 
                                      Valle,Pricken ,Mimmi och Sita.
Ja Sita överraskade oss och jag hittade dessa i en låda uppe på skullen den 10 Juni och då hade dom redan öppnat ögonen...Det var 4st men jag tog bort 2 och dessa vart kvar då..Det var ju givet vad hanen skulle heta iom pricken på kinden mitt i allt det vita. vi har pysslat mycket mer med dessa så dom är mycket tamare än tidigare ungar, och det är skönt. Pricken kastrerades 15 Januari-13 och han har softat till sig och är tämligen lik sin föregångare i sättet.
                                   
                                                              ** Alfons **    
 
                                                                      *2014, 1 Juni.
 
                                                     
 
Alfons såg jag som kattunge på fejjan, när sen Mimmi blev dålig och vi tog bort flickorna så hörde jag av mig till ägaren och ingen hade tingat honom..
Det slutade iaf att han blev måndagsfalletbo och äntligen har jag en katt som är tam med denna vackra färg! Han är van vid barn så det är inga problem, han var ensam kattunge så hans självförtroende är Väldigt stort !! Han är en snäll och go racer som följer med oss ut som en hund, skriker olyckligt om nån går ut och han inte hann med. Pricken och Valle är lite mindre nöjda emellanåt när han bråkar för våldsamnt..